Ajankohtaista

Elokuun avoimet RAI-koulutukset (etänä)

RAI LTC Peruskoulutus ke 31.8.2022 klo 12.30-15.30

Ilmoittautuminen elokuun RAI-koulutukseen

 

Syys- ja lokakuun avoimet RAI-koulutukset (etänä)

InterRAI LTCF Peruskoulutus ke 28.9.2022 klo 12.30-15.30 (huom. uusi InterRAI LTCF-arviointiväline)

InterRAI LTCF Hoidon suunnittelu-koulutus ke 19.10.2022 klo 12.30-15.30

InterRAI LTCF Peruskoulutus ke 26.10.2022 klo 12.30-15.30

Ilmoittautuminen syys- ja lokakuun RAI-koulutuksiin

 

UUSI KOULUTUSKOKONAISUUS SYKSYLLÄ 2022

GeroFuture ja Amia Muistikeskus käynnistävät syksyllä 2022 yhteistyössä ainutlaatuisen koulutuskokonaisuuden, jossa yhdistyvät ihmiskeskeisyyden toimintamallin käytännön sovellukset sekä RAI-menetelmän ja sen tuottaman tiedon monipuolinen hyödyntäminen asiakkaan tarpeita vastaavassa, elämänlaatua parantavassa, suunnitelmallisessa hoidossa.

Koulutuksessa käsitellään myös hoitohenkilökunnan hyvinvoinnin osa-alueita ja hyvinvointia tukevia toimintatapoja. Koulutuksen myötä osallistujien oman työn mielekkyys lisääntyy, kun RAI-menetelmän syvä ymmärtäminen motivoi ja antaa uusia konkreettisia menetelmiä asukkaiden hyvinvoinnin rakentamiseen.

Koulutus on tarkoitettu ikääntyneiden palveluissa työskenteleville RAI-yhdyshenkilöille/-vastaaville sekä muille, jotka haluavat syventää RAI-osaamistaan ihmiskeskeisyyden viitekehyksessä.

Lue lisää oheisesta esitteestä: GeroFuturen ja Amia Muistikeskuksen tarjoama uusi koulutuskokonaisuus syksyllä 2022

Aiheesta järjestetään ilmainen webinaari keskiviikkona 24.8.2022 klo 10-11. Rekisteröidy mukaan webinaariin alla olevan linkin kautta:

Rekisteröitymislinkki Webinaariin 24.8.2022 klo 10-11

Omavalvonta ja sen toteuttaminen

Yksityisen sosiaalihuollon palveluiden tuottajia on jo kymmenen vuotta koskenut laintasoinen vaade toteuttaa toiminnassaan suunnitelmallista omavalvontaa. Mitä tämä oikeastaan tarkoittaa? Mitä sosiaalihuollon omavalvonnalla tarkoitetaan? Miksi sitä

Missä äiti saa hyvää hoitoa?

Sydäntä kylmää lukea ja seurata uutisointia ikäihmisten hoivan laadusta. Mediassa on viimeisten parin vuoden aikana nostettu esiin useita laiminlyöntejä ikäihmisten hoidossa ja hoivan laadussa. Tuntuu

Vanhuspalvelulain muutoksen myötä ikäihmisten palveluntarve ja toimintakyky tulee arvioida RAI-arviointivälinettä käyttäen.

Valvo ja varmista osallisuus – mutta MITEN?

Aloittelemme ikääntyneiden palveluissa vuotta 2021 uuden lainsäädännön ja laatusuositusten kanssa. Niissä meitä johtajia opastetaan muun muassa ”hyödyntämään eri järjestelmien tuottamaa laatutietoa iäkkäiden henkilöiden palvelujen laadun

Miksi kirurgin pitäisi
luututa lattiat?

Kukaan ei oleta, että kirurgi luuttuaisi leikkaussalin lattiat työnsä ohessa. Ei liene järkevää resurssien käyttöä sekään, että ohjelmistokehittäjä käyttää osan työajastaan toimiston henkilökunnan lounaan kokkaamiseen.