Ajankohtaista

 

GeroFuturen kevään 2024 koulutuskalenteri ilmoittautumislinkkeineen ja RAI-tietoiskujen ajankohdat on nyt julkaistu:

GeroFuturen koulutuskalenteri kevät 2024

 

Tarjolla on useita eri sisältöisiä RAI-koulutuksia sekä ikäihmisten (LTCF), vammaispalveluiden (ID) että kotihoidon (HC) arviointivälineitä ja RAI-tietoa koskien:

1. Arvioinnin tekoa koskevat peruskoulutukset (LTCF, ID ja HC)

2. Mittareiden tulkintaa ja RAI-tiedon hyödyntämistä asiakastasolla hoidon suunnittelussa koskevat koulutukset (LTCF, ID ja HC)

3. RAI-vertailutiedon käyttöä ja hyödyntämistä koskevat koulutukset (LTCF, ID ja HC)

 

Lisäksi keväällä 2024 toteutetaan kolme eri kohderyhmälle suunnattua RAI-koulutuskokonaisuutta:

1. RAI-vastuuhenkilöiden koulutuskokonaisuus (UUTTA! Täysin uusi koulutuskokonaisuus RAI-vastaaville)

2. Johdon ja valvonnan RAI-koulutuskokonaisuus

3. Sote-alan opettajien RAI-koulutuskokonaisuus.

 

Lue tarkemmat koulutuskuvaukset sisältö-, ajankohta- ja hintatietoineen alta. Mikäli haluat lisätietoja koulutuksista, ota ihmeessä yhteyttä Tuijaan, p. 044 468 4286 tai tuija.lambacka@gerofuture.fi. Kaikki koulutukset toteutetaan etänä Teamsilla. Pääset ilmoittautumaan koulutuksiin yllä olevan koulutuskalenterin kautta.

 

Tarkemmat koulutuskuvaukset

InterRAI LTCF-koulutuksien koulutuskuvaukset kevät 2024

InterRAI ID-koulutuksien koulutuskuvaukset kevät 2024

InterRAI HC-koulutuksien koulutuskuvaukset kevät 2024

RAI-koulutuskokonaisuuksien koulutuskuvaukset kevät 2024

 

Lisäksi GeroFuture järjestää keväällä 2024 tuttuun tapaa ilmaisia RAI-tietoiskuja. Löydät tietoiskujen aiheet ja rekisteröitymislinkit alla olevasta:

GeroFuturen RAI-tietoiskut kevät 2024

 

Omavalvonta ja sen toteuttaminen

Yksityisen sosiaalihuollon palveluiden tuottajia on jo kymmenen vuotta koskenut laintasoinen vaade toteuttaa toiminnassaan suunnitelmallista omavalvontaa. Mitä tämä oikeastaan tarkoittaa? Mitä sosiaalihuollon omavalvonnalla tarkoitetaan? Miksi sitä

Missä äiti saa hyvää hoitoa?

Sydäntä kylmää lukea ja seurata uutisointia ikäihmisten hoivan laadusta. Mediassa on viimeisten parin vuoden aikana nostettu esiin useita laiminlyöntejä ikäihmisten hoidossa ja hoivan laadussa. Tuntuu

Vanhuspalvelulain muutoksen myötä ikäihmisten palveluntarve ja toimintakyky tulee arvioida RAI-arviointivälinettä käyttäen.

Valvo ja varmista osallisuus – mutta MITEN?

Aloittelemme ikääntyneiden palveluissa vuotta 2021 uuden lainsäädännön ja laatusuositusten kanssa. Niissä meitä johtajia opastetaan muun muassa ”hyödyntämään eri järjestelmien tuottamaa laatutietoa iäkkäiden henkilöiden palvelujen laadun

Miksi kirurgin pitäisi
luututa lattiat?

Kukaan ei oleta, että kirurgi luuttuaisi leikkaussalin lattiat työnsä ohessa. Ei liene järkevää resurssien käyttöä sekään, että ohjelmistokehittäjä käyttää osan työajastaan toimiston henkilökunnan lounaan kokkaamiseen.