Verkkokurssit

Varmista ikäihmisten ympärivuorokautisessa palveluasumisessa käytettävän InterRAI LTCF-arvioinnin tekemiseen tarvittava syvällisempi arviointiosaaminen helposti verkkokurssin kautta

GeroFuture on tuottanut yhdessä Skholen kanssa InterRAI LTCF-arviointia käsittelevän verkkokurssin. Kurssi on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille ja alan opiskelijoille suunnattu verkkokurssi syvällisen RAI-arviointiosaamisen ja motivaation varmistamiseen. Hankkimalla InterRAI LTCF- kurssikokonaisuuden varmistat henkilöstösi RAI-osaamisen ja luotettavan RAI-arviointitiedon organisaatiossasi.

Kurssi antaa hoitajille käytännönläheisin esimerkein vinkkejä hyviin RAI-arviointiin liittyviin toimintamalleihin ja arviointikäytänteisiin arjen työssä sekä auttaa hoitajia ymmärtämään RAI-arvioinnin monipuolisia hyötyjä. Kurssin suorittamisen jälkeen jokainen hoitaja saa tentin suoritettuaan todistuksen osoittaen sillä oman RAI-osaamisensa. Kurssi soveltuu hyvin myös alan opiskelijoille antaen heille samalla kokonaiskuvan ikääntyneen asiakkaan laaja-alaisesta toimintakyvyn arvioinnista ja siihen liittyvistä hyvistä käytänteistä.

Kurssikokonaisuus ohjaa osallistujaa arvioinnin tekemiseen käytännönläheisin ja konkreettisin asiakasesimerkein Alman ja Kallen tarinoiden kautta. Kurssilla keskitytään hoitajan silmälasein katsottuna arvioinnin tekemiseen liittyviin hyviin käytäntöihin ja toimintamalleihin, joiden avulla varmistetaan sekä asiakkaan oma osallistuminen RAI-arviointiin että RAI-arvioinnin luotettavuus. Kurssi soveltuu hyvin syventäväksi lisäkoulutukseksi THL:n ilmaisten verkkokurssien jälkeen. Se antaa käytännönläheisten, RAI- arvioinnin tekemiseen ja lisämerkintöjen käyttöön liittyvien soveltavien esimerkkien kautta motivaatiota ja RAI-arvioinnin luotettavuutta varmistavaa osaamista.  

Voit nyt hankkia kyseisen verkkokurssin edulliseen 99 euron (alv 0 %) hintaan. Hinta on käyttäjäkohtainen ja antaa käyttäjälle pääsyn verkkokurssin suorittamiseen kuuden (6) kuukauden ajan.

Mikäli tarvitset käyttäjätunnukset useammalle kuin kymmenelle henkilölle, pyydä erillinen tarjous kokonaisuudesta ottamalla yhteyttä Tuija Lambackaan, tuija.lambacka@gerofuture.fi, p. 044 468 4286.

Tilaa käyttäjälisenssit täyttämällä oheinen lomake. Saat tämän jälkeen laskun lisenssien maksua varten ja maksettuasi laskun toimitamme sinulle verkkokurssin käyttöoikeudet.

Palvelutehdot ja liitteet